Hoppa till innehållet
Person with trans-humeral amputation standing in a room with prosthetic hands and an exo-skeleton

Utrustning

Under våra år av forskning och utveckling har vi satt ihop ett brett utbud av viktig utrustning, allt från verktyg som hjälper till med utveckling av enheter till resurser för translationella experiment. Den här samlingen utgör ryggraden i våra vetenskapliga sysselsättningar och visar upp banbrytande instrument.

Samarbeta med oss

Vi riktar en inbjudan till forskare som är intresserade av att använda dessa verktyg till sin fulla potential. Utforska våra resurser och gå med oss för att tänja på gränserna för forskning och teknik.

TMS

EEG

HD tES + EEG

Load testing system

Transcranial Magnetic Stimulation av Nexstim. Icke-invasiv teknik för hjärnstimulering med magnetfält, som erbjuder exakt inriktning för neurologisk forskning.

128-channel EEG monitoring system av G-tec. Avancerat elektroencefalogramsystem med 128 kanaler för omfattande övervakning och analys av hjärnaktivitet.

Starstim 20 av NeuroElectrics. Trådlös 20-kanals transkraniell elektrisk stimulator och EEG-monitor, ger högupplöst transkraniell elektrisk stimulering i kombination med EEG-inspelningsmöjligheter.

Elektromekaniskt testsystem för statisk och dynamisk lasttestning av Step-Lab. Specialiserat system för statisk och dynamisk lastprovning, avgörande för att bedöma de mekaniska egenskaperna hos material och strukturer.

fNIRS

Exoskeleton

Thermal Stimulator

Metabolic analyzer

NIRSport2 by NIRx. Funktionellt nära-infrarött spektroskopisystem, NIRSport2, för icke-invasiv övervakning av hjärnaktivitet och syresättningsnivåer under kognitiva uppgifter.

MARK (The Mobile Arm Rehabilitation Kit) av Myomo. Avancerat exoskelett designat för mobil armrehabilitering, modeller för både vänster och höger arm.

Thermal Cutaneous Stimulator av QST.Lab. Kontrollerad smärtinduktion för att studera smärtuppfattning och svar i forskningsmiljöer.

MetaMax 3B av Cortex. Mätning av metabola parametrar under fysisk aktivitet, vilket ger värdefulla insikter för forskning inom ämnesomsättning och träningsfysiologi.